AIGUA ÉS VIDA EXIGEIX QUE S’APARTI AL SR.XAVIER VENTAYOL DEL CONSELL D’ADMINISTRACIÓ D’AIGÜES DE GIRONA, SALT I SARRIÀ DE TER, S.A

Una vegada feta pública la notícia en la que es relaciona al Sr. Xavier Ventayol, Director Territorial de SOREA, com un dels 43 imputats en el Cas Manga, i donat que aquesta persona és la representant del Grup AGBAR dins del Consell d’Administració de l’empresa mixta Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter SA (AGISSA), la Plataforma Aigua és Vida Girona demana que s’aparti a aquesta persona del consell d’administració de la Societat fins que no s’aclareixi aquesta situació.

Cal tenir molt en compte quins són els motius de la seva implicació en el Cas Manga, i la gravetat de les acusacions que se li fan de “falsificació de document mercantil i delicte electoral”. Segons el que es publica en l’edició del Diari de Girona del passat 7 de març SOREA hauria pagat material publicitari i promocional de CiU a Sant Hilari, tot i que per això s’hauria servit d’una empresa pantalla per amagar els fets. El jutjat de Lugo, que és qui ha instruït el cas, indica que això es va fer suposadament amb l’única finalitat de «dificultar i intentar amagar al màxim» l’origen i el destí final (el presumpte finançament de SOREA a promocionar un partit en període electoral).

Aigua és vida considera que tota persona que es trobi en situació d’investigat en una causa judicial per corrupció ha de ser apartat de les seves funcions fins a la resolució de la seva implicació, sobretot en el cas que ens ocupa, al ser la gestió d’un bé públic com és l’aigua.

Demanen, per tant, que s’aparti del Consell d’Administració d’AGISSA al Sr. Xavier Ventayol, fins que no s’esclareixi la seva implicació en la trama investigada al Cas Manga.

logo agissa

Anuncis