AIGUA ÉS VIDA – GIRONA EXIGEIX A L’AJUNTAMENT QUE FACI PÚBLICA L’AUDITORIA A AGISSA

Des de la Plataforma Aigua és Vida Girona, exigim que s’acabi amb la falta de transparència de l’Ajuntament i es faci pública l’Auditoria tècnica de 2014 feta a Aigües de Girona, Salt i Sarrià, AGISSA; així com l’informe fet des de l’Àrea d’Intervenció en relació a aquesta que la setmana passada es va filtrar també a premsa.

Ja  fa dos mesos que gran part del contingut d’aquesta auditoria va arribar als mitjans de comunicació, tot i això la ciutadania no hi ha pogut tenir accés, ja que no s’ha portat al Ple ni al mes de març, ni al de l’abril, ni al del passat 8 de maig. Aigua és Vida Girona entem que dos mesos i tres plens després, és inadmissible que la ciutadania no hagi tingut accés a aquest informe que demostra greus irregularitats de gestió i dèficits de servei per part d’AGISSA.

Aquest impediment és un exemple més de la poca transparència que l’Ajuntament mostra en referència a AGISSA, empresa que recordem està sent investigada judicialment.

Reclamem també accions contundents del consistori davant els incompliments per part de l’empresa i que es comenci a treballar ja per la municipalització immediata del servei. Un primer pas necessari, és convoqui amb urgència la Taula de Municipalització de l’Aigua, que no es reuneix des del passat mes de juliol.

logoAEV_web

Anuncis