INICIEM LA CAMPANYA “AIGUA DE TOTES” PER A LA MUNICIPALITZACIÓ DEL SERVEI D’AIGUA A GIRONA

logoAEV_web

El 2020 és la data en què acaba el contracte de gestió de l’aigua que l’Ajuntament de Girona té amb Aigües de Girona, Salt i Sarrià (AGISSA). El consistori ha de començar a plantejar què farà quan venci, si convocar un nou concurs d’adjudicació o municipalitzar el servei.

Tot i l’existència de la Comissió de municipalització al Consistori, aquesta no s’ha reunit. Per això, hem reiterat constantment el nostre malestar perquè no s’estigui treballant en aquest sentit, ja que l’aigua és un dret humà, com a element imprescindible per a la vida, i per tant no hauria d’estar sotmesa a l’ànim de lucre i al mercadeig.

Sempre hem defensat un model públic de gestió integral de l’aigua sota control social, en el que es garanteixi la qualitat i l’accés al servei per a tothom, així com mesures de control que impedeixin casos com els incompliments actuals per part d’AGISSA.

És per això que inicien una campanya per a la municipalització de l’aigua. La campanya “Aigua de totes” ha començat avui, divendres 19 de maig amb una parada a la Plaça Catalunya on hem pogut parlar amb moltes persones interessades i hem pogut explicar la nostra campanya.

 

Estigueu atents els propers mesos, que des d’Aigua és Vida Girona no pararem d’agitar la ciutat!!! Seguim!!!

 

Anuncis