Qui som?

Aigua és Vida és una plataforma formada per associacions socials, veïnals, sindicals, ecologistes i de solidaritat per una gestió no mercantil de l’aigua a Catalunya.

Aquesta és la pàgina/blog del grup local de Girona de la plataforma Aigua és Vida. El formen diferents entitats (Ateneu Naturalista, Associació de Naturalistes de Girona, Plataforma d’Afectats per la Hipoteca…) i persones a títol individual. Dins d’aquest grup gironí d’Aigua és Vida treballem per aconseguir dos objectius concrets, que trobareu explicats més extensament a cada secció (veure menú superior):

  • La gestió pública del servei d’aigua a Girona i rodalies
  • La recuperació i respecte dels cabals mínims ecològics del riu Ter

Les nostres reivindicacions també compten amb el suport de moltes altres entitats, com l’ADAC (Ateneu d’Acció Cultural), l’AEiG Sant Narcís, l’AEiG Santa Maria de Vista Alegre, Arran, l’Associació catalana d’Enginyeria Sense Fronteres, l’Associació de Veïns de la Vall de Sant Daniel, l’Associació de Veïns de Vila Roja d’Onyar, l’Associació de Veïns i Amics de Pedret, l’associació El Blauet, el Casal Independentista el Forn, la CUP (Candidatura d’Unitat Popular), Endavant (OSAN) de Girona, el Grup de Defensa del Ter, el Grup de Natura Sterna, L’Ortiga de Salt i el grup municpal d’ICV-EUiA de Girona.

CONTRA PRIVATITZACIO H2O